Håll dig uppdaterad

Bli gratis prenumerant på våra utskick och få nyhetsbrev och inbjudningar till olika evenemang.

Nyheter

Här samlar vi nyheter, opinionsartiklar och debattinlägg.

2019-12-13
Runt om i världen stärker Union to Union tillsammans med de svenska fackförbunden fackliga organisationers kapacitet genom utvecklingsprojekt.
2019-12-06
IF Metall är ett av Sveriges största fackförbund och också ett av de förbund som har en omfattande internationell solidaritetsverksamhet.
2019-12-04
Tre frågor till Catarina Silveira, ansvarig för Just Transition och utveckling av nya projekt på Union to Union. Catarina kommer att vara på plats på COP25 i Madrid, Spanien.
2019-12-02
Nu söker Union to Union en påverkansrådgivare som kan förvalta och utveckla Union to Unions påverkansarbete.
2019-11-29
The purpose of the study is to highlight the trends of the changing world of work related to developing countries, as well as give best practice examples of responses and adaptions in a transformative agenda.
2019-11-27
Omställningen till ett förnybart samhälle har lett till att utbudet av elsparkcyklar, eller elscooter som de också kallas, exploderat det senaste året. I större svenska städer är de numera ett naturligt och smidigt transportmedel i trafiken.
2019-11-26
Könsbaserat våld och trakasserier i arbetslivet kan ske varsomhelst – på nätet, på jobbet, på vägen till eller från jobbet och i lunchrummet. Det är ett globalt problem och inte acceptabelt.
2019-11-19
Dagens samhälle är beroende av fungerande avlopp och sanitetssystem. För att våra sanitetssystem ska fungera krävs sanitetsarbetare som tömmer latriner och rensar avlopp.

Sidor