Lediga jobb

Vill du jobba hos oss? Annonser till lediga tjänster hittar du nedan. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du veta när det dyker upp en ledig tjänst hos oss.

Om Union to Union

Union to Union är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening. Medlemmar i föreningen är LO, TCO och Saco. Vi arbetar för goda arbetsvillkor, demokrati, en rättvis fördelning av resurser och hållbar utveckling. Union to Union samarbetar med fackliga organisationer över hela världen och stöttar på plats – genom ett hundratal fackliga utvecklingsprojekt i lika många länder. Vi arbetar också med kommunikationsverksamhet i Sverige för att öka kunskap om svenskt bistånd och utvecklingens drivkrafter. Organisationen är en del av världens största sociala folkrörelse, den fria fackföreningsrörelsen, med 202 miljoner medlemmar globalt. Vi är en miljö- och hbtq-certifierad organisation och arbetar aktivt med likabehandlingsfrågor och normkritik. 
 

Lediga tjänster:

Regional/National Officers

Välkommen att följa Union to Union på Facebook, Instagram, Twitter och/eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev där vi bland annat tipsar om lediga jobb.

 

Praktik:

Är du intresserad av globala frågor och vill stärka dina kunskaper om facket som utvecklingsaktör? Sök praktik hos Union to Union! 

Vi söker två personer för praktik på heltid till vårt kansli i Stockholm under vårterminen 2021, en praktikant till programgruppen och en till gruppen som arbetar med kommunikation, policy och påverkan. Låter det intressant? Här kan du läsa mer om praktikplatserna